Bucureștenii din 159 de blocuri, fără apă caldă timp de cinci zile. Zonele afectate

Furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice care alimentează un număr de 159 de blocuri va fi sistată de luni, 23 august, până vineri, 27 august 2021, la ora 22.00, din cauza unor lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) și conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.

Compania municipală Termoenergetica București (CMTEB) a anunțat, vineri, că din 23 august 2021 se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) și conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.

Din acest motiv, furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice care alimentează un număr de 159 de blocuri va fi sistată până vineri, 27 august 2021, la ora 22.00.

„Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în zona intersecției dintre Șoseaua Mihai Bravu și Calea Dudești, precum și a intersecției dintre Bulevardul Basarabia și Șoseaua Mihai Bravu”, transmite CMTEB într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, lucrarea este una complexă, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în zona Calea Călărașilor din Sectorul 3 precum și în cartierele Colentina și Pantelimon din Sectorul 2.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole