Bucureștenii nu înțeleg că parcarea nu mai este gratuită! Parking București ridică mașinile care nu plătesc

Se pare ca legea HCGMB 097_17 dîn data de 29.03.2017 votata de Consiliul Local al fostului primar PSD Gabrila Firea da mari batai de cap bucurestenilor.

Aceasta hotarare locala marca PSD a dus la infiintarea Companiei de Parking Bucuresti care marcheaza si taxeaza locurile de parcare publice din Capitala.

parcari ior taxa, parcari publice ior, paracari ior taxa 5 lei, parcari libere ior 2023, firea psd parcari parking bucuresti, autolatest

Exemplul de astazi este cel gasit pe strada Campia Libertatii din Sectorul 3 unde timp de 33 de ani bucurestenii si-au parcat gratuit masinile fara sa plateasca nici o taxa, acum Parking Bucuresti aplicand noile reguli, conform autolatest.ro.

Soferul din imagine nu doar ca si-a parcat masina fara sa plateaca, ci chiar a pus o prelata pe ea ca sa fie protejata cativa ani de ploi si zapezi.

parcari ior taxa, parcari publice ior, paracari ior taxa 5 lei, parcari libere ior 2023, firea psd parcari parking bucuresti, autolatest

Locurile de parcare marcate cu ALBASTRU sunt ale Primariei Generale, iar taxele sunt de 5 lei pe ora sau un abonament lunar.

In jurul Lacului IOR au aparut 5 astfel de parcari necesare celor care vin in parc, solutie excelenta pentru ca in nici un moment al anului nu gaseai un loc de parcare liber, riveranii avandonand masinile cu anii fara sa plateasca nici o taxa.

1 COMENTARIU

  1. Parca bucureștenii plătesc impozit pe mașină primăriilor, fără ca primăria sa fi contribuit cumva la achiziționarea mașinilor și nici nu contribuie la întreținerea și buna funcționare, cât nici la casarea acestora. De ce n-ar avea dreptul sa parcheze pe teritoriul Bucureștilor? Atunci desființați acest impozit absurd!
    Primăria este a bucureștenilor si nu bucureștenii ai primăriei! Vreți sa parcam în Ploiești când venim acasa de la serviciu? Apropo și pe salariu plătim impozit. Și pe casa, deși nu ne sponsorizează primăria la achiziționarea unei case, ba chiar ne jupoaie prin taxe de tot felul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...