București, ți se pregătește ceva: Urban Christmas Market

ARCUB anunţă că „Urban Christmas Market” va avea loc în perioada 1 – 24 decembrie la sediul din Gabroveni, aducând în atenţia bucureştenilor creaţii ale micilor producători locali.

Târgul dedicat sărbătorilor de iarnă va fi deschis zilnic, între orele 10.00 şi 21.00, la Hanul Gabroveni din Centrul istoric, în sălile de la parterul şi subsolul clădirii, adiacente pasajului care face legătura între străzile Lipscani şi Gabroveni. „Urban Christmas Market” va avea: secţiuni dedicate creatorilor de obiecte de design, ateliere educative pentru copii, secţiuni dedicate street food & drinks şi vânzătorilor de produse alimentare artizanale.

Propunere de participare până pe 22 noiembrie

Organizaţiile nonprofit sunt invitate să devină parteneri ai evenimentului, transmiţând o propunere de participare până pe 22 noiembrie. Propunerile trebuie să includă minimum cinci expozanţi. Expozanţii propuşi trebuie să se încadreze într-una dintre cele două categorii: creatori de produse nealimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la creatorii de obiecte decorative, bijuterii, articole vestimentare şi accesorii, creatorii de cosmetice naturale, decoraţiuni de Crăciun, cărţi, albume, viniluri, articole de papetărie şi articole pentru copii); producătorii sau vânzătorii de produse alimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la producătorii sau vânzătorii de dulciuri, miere, siropuri, ceaiuri, băuturi calde şi de alte produse artizanale).

„Selectarea propunerilor primite se va face pe baza experienţei aplicanţilor în organizarea de evenimente similare şi va lua în considerare criteriul diversităţii şi al calităţii produselor prezentate, modul de prezentare a produselor şi ponderea creatorilor autohtoni în ansamblul expozanţilor”, reiese din comunicatul ARCUB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...