Bucureștiul, promovat turistic cu 850.000 de lei

Toate proiectele de promovare turistică a Bucureștiului vor fi elaborate de o singură asociație: Bucharest Tourism Board. Aceasta va gestiona promovarea Capitalei anul acesta cu 850 de mii de lei, bani primiti prin aprobarea bugetului Capitalei.

Asociatia Bucharest Tourism Board a fost înființată în urmă cu 8 ani și până acum a propus proiecte pentru promovarea Capitalei dar nu a primit și bani pentru a le implementa, notează Europa FM.

Acum  a primit aprobare să colaboreze cu primăria Capitalei pentru a crește vizibilitatea  ca obiectiv turistic.

Nu se știe când se vor implementa proiectele

Trebuie să creăm un site de promovare oficială a Capitalei, să avem toate evenimentele care au lo cîn București și zona metropolitană pe o singură platformă, să știe fiecare actor implicat când va fi un eveniment și în ce va consta. Vrem să organizăm puncte de inforare turistică. Trebuie să dezvoltăm, trebuie să cumpărăm aplicații care pot să promoveze obiectivele turistice, să creăm în București un centru de conferințe”, a declarat pentru Europa FM.Lucian Boronea, președinte interimar al asociatiei.

De asemenea, turiștii ar putea avea un card turistic al Capitalei, cu reduceri și acces la transport, muzee, obiective turistice; puncte de informare turistică, dar nu se știe de când se vor implenta proiectele.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole