Fără toalete publice automate în Capitală

Bucureștiul va rămâne fără toalete publice automate. Acest lucru se întâmplă după ce contractul primăriei capitalei cu firma care a amplasat mai bine de 100 de astfel de toalete automate s-a încheiat.

Noua administraţie a refuzat prelungirea contractelor făcute de fosta conducere şi a deschis o licitaţie nouă. Firma care le-a amplasat spune că oricum n-a mai primit banii de luni bune şi că nu are de unde să asigure mentenanţa sau să-şi plătească angajaţii.

Avem cam 130 de toalete automate, se vor închide cam 100, restul ar putea rămâne la sectoare. Patronul nostru nu mai are bani să ne dea, nici pentru salarii, nici pentru întreţinerea cabinelor, pentru că de 7 luni Primăria Capitalei nu mai plăteşte nimic”, e reacţia unor angajaţi, informează Mediafax.

PMB a încheiat în data de 11.10.2017 un acord-cadru având ca obiect prestarea serviciilor de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, a toaletelor ecologice mobile şi a toaletelor ecologice mobile pentru persoane cu dizabilităţi fizice, cu o valabilitate de 4 ani, prestatorul de servicii fiind SC COMEX ROM SRL.

Pentru noul contract-subsecvent, Primăria Capitalei a avut în vedere ajustarea costurilor pentru serviciile de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor. Astfel, conform contractului-subsecvent care urmează a fi încheiat, vor fi asigurate în oraş un număr de 64 toalete ecologice mobile, 46 toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilităţi fizice şi 18 toalete automate racordabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...