Bucurie la malul mării: Tabără de vară pentru copiii din centrele DGASPC Sector 5

Publicat: 25 iun. 2024, 22:28, de Cristina Cohuț, în SOCIAL , ? cititori
Bucurie la malul mării: Tabără de vară pentru copiii din centrele DGASPC Sector 5
Sursa foto: Primaria Sector 5/Facebook

La începutul vacanței, Primăria Sectorului 5, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, a organizat o tabără la mare pentru copiii din centrele aflate în subordinea sa.

Această tabără la malul mării a oferit copiilor nu doar șansa de a se relaxa la soare și de a se distra în apă, ci și o oportunitate excelentă de a-și dezvolta abilitățile sociale. 100 de copii au avut șansa să se bucur de acest cadou din partea primăriei, pe care cu siguranță nu îl vor uita.

„Datorită atmosferei prietenoase și activităților desfășurate, am creat împreună amintiri de neuitat, iar copiii s-au simțit apreciați și au legat prietenii prețioase.

Ne dorim ca cei 100 de copii, care s-au bucurat de tabăra la mare, să păstreze aceste clipe frumoase în amintire și sperăm ca aceste momente să-i motiveze să viseze cât mai departe, către un viitor mai bun”, potrivit primăriei sectorului 5.

Pe tot parcursul taberei, copiii au fost însoțiți de personal calificat din centrele DGASPC Sector 5, asigurând astfel un mediu sigur și protejat în care aceștia să se bucure de vacanță.

„Ne bucurăm că am reușit să le oferim în dar zâmbete și bucurie și ne angajăm să le dăruim, în continuare, sprijinul și afecțiunea de care au nevoie. Astfel că, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 vor face tot posibilul pentru a crea noi oportunități de relaxare și distracție pe parcursul acestei veri”, precizează sursa citată.