Bugetul pe 2022, aproape bătut în cuie. Mai are nevoie de aprobarea principalilor ordonatori de credite

Comisiile parlamentare de buget-finanţe continuă azi dezbaterea, cu ordonatorii principali de credite, a proiectului de buget de stat pe anul 2022. Până acum au fost avizate bugetele ministerelor Energiei, Agriculturii, Dezvoltării, Transporturilor, Muncii, Mediului, Sănătăţii, Apărării Naţionale, Afacerilor Interne şi Culturii. Au fost avizate şi bugetele SRI, SIE, SPP, STS.

Proiectul bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul viitor au fost aprobate luni de Guvern, iar luni seara au ajuns la Parlament.

Marţi, începând cu ora 14,00, bugetele instituţiilor au fost dezbătute în comisiile de specialitate, iar apoi ordonatorii principali de credite au prezentat bugetele instituţiilor în Comisiile reunite de buget-finanţe.

Printre bugetele avizate marţi se numără cele ale ministerelor Energiei, Agriculturii, Dezvoltării, Muncii, Mediului, Sănătăţii, Apărării Naţionale, Afacerilor Interne şi Culturii. Au fost avizate şi bugetele SRI, SIE, SPP, STS.

Proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022 vor intra joi în plenul Parlamentului, pentru dezbatere şi vot.

A fost avizat bugetul pe Sănătate

Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului au avizat favorabil marţi seara proiectul de buget pe 2022 al Ministerului Sănătăţii, cu 23 de voturi „pentru”, 7 voturi „împotrivă” şi o abţinere.

Potrivit proiectului de buget pe anul 2022, Ministerul Sănătăţii are alocat 23.580.159.000 de lei credite bugetare şi 30.573.417.000 de lei credite de angajament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...