Bugetul pe 2024 va primi votul final în Parlament înainte de Crăciun

Deputatul PNL Florin Roman susține că proiectele bugetului de stat şi al asigurărilor sociale pe 2024 urmează să ajungă în Parlament în 18 decembrie, urmând ca votul final în forul legislativ să fie dat pe 22 decembrie.

Precizările deputatului au venit după întâlnirea de luni a ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, cu grupul parlamentar liberal de la Camera Deputaţilor.

„Am avut o întâlnire la nivelul grupului de deputaţi al Partidului Naţional Liberal cu ministrul de Finanţe liberal, Marcel Boloş. În urma acestei întâlniri s-a dat un vot în unanimitate de susţinere a noului proiect de buget de stat pentru anul 2024 şi pe bugetul asigurărilor sociale de stat. În urma consultărilor şi discuţiilor cu ministrul Finanţelor am concluzionat câteva componente liberale extrem de importante pentru care noi vom vota în unanimitate acest buget”, a declarat Roman, vicelider al grupului PNL.

Luni, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a anunţat că a analizat împreună cu deputaţii liberali liniile mari ale bugetului de stat pe 2024. El a precizat că acesta include şi cheltuielile cu majorarea pensiilor, a salariilor profesorilor, precum și investiţiile pe Programul ‘Anghel Saligny’, specificând faptul că vor fi zero creşteri de taxe şi impozite.

 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole