Burduja îi dă dreptate lui Piedone: Suntem singurii candidați care și-au prezentat un program

Publicat: 12 mai 2024, 15:47, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Burduja îi dă dreptate lui Piedone: Suntem singurii candidați care și-au prezentat un program
Burduja ii da dreptate lui Piedone: Suntem singurii candidati care si-au prezentat un program

Chiar dacă sunt rivali la alegerile pentru Primăria Generală, Sebastian Burduja și Cristian Popescu Piedone par să se simpatizeze reciproc. Ba mai mult, edilul Sectorului 5 spune chiar că finala se va ”juca” între ei doi, lucru cu care și Sebastian Burduja s-a arătat de acord.

Președintele PNL Sector 1 a afirmat că ar fi mai multe puncte comune pe care le-ar avea cu Piedone, cel mai important fiind faptul că ambii au un plan pentru Capitală, spre deosebire de ceilalți principali contracandiați ai lor, Gabriela Firea și Nicușor Dan.

Burduja îi dă dreptate lui Piedone: Suntem singurii candidați care și-au prezentat un program

Mai mult, Sebastian Burduja oferă și o lecție de fair-play, spunând că cei care i-au ridiculizat pe votanții lui Piedone nu trebuie luați în seamă.

”Eu aș fi de acord cu domnul Piedone. Nu e singurul punct asupra căruia aș fi de acord. Suntem singurii candidați care și-au prezentat un program. Eu am planul pentru București, am văzut că dânsul a venit cu contractul pentru bucureșteni. Despre asta trebuie să fie o campanie, profilul fiecăruia, echipa fiecăruia, soluțiile și programul fiecăruia. Ținând cont de aceste patru criterii, finala este între mine și domnul Piedone. Nu are cum să stea domnul Nicușor Dan. Sunt foarte mulți bucureșteni care se luptă zilnic cu problemele generate de Nicușor Dan și sunt și probleme din mandatul Gabrielei Firea, termoficarea, traficul, nu sunt de ieri, de azi. (…) La alegeri, cu ștampila în mână, fiecare bucureștean va trece la vot. Fiecare bucureștean trebuie să treacă testul oglinzii.”, a declarat Sebastian Burduja.

Reacția președintelui PNL București vine după ce Cristian Popescu Piedone a comentat rezultatele ultimului sondaj Sociopol.

Declarația edilului Sectorului 5 o puteți găsi aici: Piedone aruncă bomba: Finala se va da între mine și Burduja. Ce spune despre ultimele sondaje