Dezastru în „Ștefan cel Mare”! ”Câinii” au fost notificați să nu mai folosească marca ”FC Dinamo”

SC Dinamo 1948 SA, care activează în Liga 1, a primit notificare din partea Asociațiai Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, să nu mai folosească denumirea de ”FC Dinamo”.

Astfel, clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare nu mai are drept la domeniul site-ului clubului, fcdinamo.ro și nici nu mai poate folosi în scop comercial stema cu doi câini.

Clubul din Liga 1 mai poate folosi stema doar în scopuri sportive, la partidele oficiale, informează playsport.ro.

Asociația Clubul Sportiv de Fotbal Club Dinamo, care este patronată de Nicolae Badea, deține patrimoniul pentru denumirea ”FC Dinamo București”, pentru stema cu cei doi câini și culorile roșu-alb-galben, înreigstrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), dar și la Oficiul pentru Armonizare în Piața Internă a UE.

Potrivit sursei citate, echipa din Liga 1, Dinamo 2 și echipele de juniori vor mai putea evolua cu stema actuală pe piept în partidele oficiale, dar nu se vor mai numi ”FC Dinamo”.

ACS FC Dinamo a cesionat prin Dinamo 2001 SRl, către SC Dinamo 1948 SA, în anul 2005: ”locul în Divizia A al echipei de fotbal a Clubului Sportiv Fotbal Club Dinamo București și a celorlalte echipe ale asociației, precum și a drepturilor federative ale jucătorilor de fotbal legitimați la Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București și a drepturilor de utilizare exclusivă a însemnelor, emblemei și mărcilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...