Calcule: Cum poate ajunge România U21 la Euro

Naționala de fotbal Under 21 a României are o șansă mare de a se califica la Campionatul European ce va avea loc anul viitor în Ungaria și Slovenia.

După victoria obținută în fața Maltei, marți seara, de „tricolorii mici”, scor 4-1, România a avut noroc și la jocul rezultatelor. Remizele Polonia – Bulgaria (Grupa E) și Macedonia de Nord – Israel (Grupa F), ambele scor 1-1, îi ajută pe elevii lui Adrian Mutu să depindă doar de ei dacă vor ajunge la turneul final de anul viitor. Condiția este ca Florinel Coman și compania să se impună în ultima etapă, cu reprezentativa Danemarcei.

Meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European de fotbal dedicat jucătorilor de până în 21 de ani va avea loc pe 17 noiembrie, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. Aavantajul nostru este acela că danezii sunt deja calificați la turneul final.

Marți seara, România U21 s-a impus în fața reprezentativei Maltei, cu scorul de 4-1, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, în Grupa H a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

La ultima ediție a competiției, România a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Germania, scor 2-4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole