Campania de vaccinare anti Covid-19: România e în topul UE

România se află în topul ţărilor Uniunii Europene în ceea ce priveşte campania de vaccinare, se arată pe pagina de Facebook a Platformei de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Conform CNCAV, 21.120.988 de doze de vaccin au fost administrate în campania de vaccinare a ţărilor membre UE, potrivit estimărilor realizate de Bloomberg, media zilnică fiind de 656.227.

Din statistici reiese că România este

* locul şase la nivel UE în ce priveşte numărul total de doze administrate: 1.084.094;
* locul patru în ceea ce priveşte numărul mediu de doze administrate la 100 de persoane: 5,59;
* locul cinci – la persoanele vaccinate cu prima doză: 3,5%,
* locul cinci – la persoane vaccinate cu ambele doze: 2,1%;
* locul şase în ceea ce priveşte media zilnică de doze administrate: 34.755.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

 1. Priviți mai atent ce poate înseamna simpla lăudaroșenie la alte case mult mai puternice si mai îngrijite decât casa Românească . Odată lăudat pentru controlul virusului, Noua Zeelandă revine la blocare.
  Prim-ministrul Jacinda Ardern a declarat că ea și alți parlamentari au decis să adopte o abordare prudentă până când vor afla mai multe despre focar. „Îi cer pe neo-zeelandezi să continue să fie puternici și să fie buni. Știu că toți simțim la fel când se întâmplă acest lucru. Toți avem acel sentiment de„ nu din nou ”, dar amintiți-vă, am mai fost aici înainte asta înseamnă că știu cum să ieși din asta din nou și asta este împreună „, a spus Ardern.
  Prim-ministrul Jacinda Ardern a declarat că ea și alți parlamentari au decis să adopte o abordare prudentă până când vor afla mai multe despre focar, inclusiv dacă infecțiile sunt din variantele mai contagioase.
  Noi cercetări constată că varianta britanică este „probabil” să fie legată de un risc mai mare de spitalizare și deces, arătând pericolul cu care se confruntă țările care ușurează restricțiile.
  Deschideți mintea române și gândește inteligent .
  2025 / Martie / 18 Poți respira un aer curat dar masca de protecție va fi încă necesara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole