Constanţa: Campanie de vaccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C

O campanie de vacccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C va avea loc, sâmbătă, pe faleza Cazinoului din Constanţa. Campania poartă numele de „Veni, Vidi, Vici”.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa a anunţat, într-un comunicat de presă transmis joi, că instituţia, alături de Prefectura Constanţa, Primăria municipiului, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Română pentru Boli Hepatice (Romanian Association for Liver Diseases – RoALD), organizează, în data de 15 mai, între orele 10:00 – 18:00, pe promenada Cazinoului Constanţa.

Campania include un maraton de vaccinare anti-Covid şi de testare pentru virusul Hepatic C. Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer şi va fi asigurată de o echipă mobilă de la cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa, cel de la Pavilionul Expoziţional Constanţa”, se arată în comunicat, potrivit news.ro. 

Evenimentul îşi propune să vină şi în sprijinul pacienţilor cu hepatita C încă nediagnosticaţi, prevenind astfel o avansare accentuate a bolii prin tratarea corespunzătoare. Testarea se va realiza cu teste rapide de diagnostic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole