Campionul Mihai Leu, internat de urgență în spital! A fost transferat la București

Publicat: 11 mai 2024, 19:28, de Andrei Ceausescu, în News , ? cititori
Campionul Mihai Leu, internat de urgență în spital! A fost transferat la București

Mihai Leu a fost internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie.

UPDATE:  “Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune şi deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse.Al vostru,

Mihai Leu”, a notat sportivul pe Facebook, sâmbătă seară.

 

Campionul la box și la raliuri Mihai Leu a fost transportat de urgență la spitalul din Hunedoara vineri seară, iar ulterior a fost transferat la București, într-o misiune medicală care a stârnit îngrijorare. Informația a fost confirmată de surse din cadrul medicilor.

Starea agravată a sportivului a survenit ca urmare a unor complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale efectuate cu trei săptămâni în urmă, la Spitalul Militar. Echipa medicală de la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Hunedoara a hotărât să îl transfere pe campion la București, unde a fost preluat de medicul Irinel Popescu.

La vârsta de 55 de ani, Mihai Leu a traversat deja un parcurs medical dificil, fiind diagnosticat cu cancer la colon în 2014. Atunci, sportivul a fost supus unei intervenții chirurgicale și a petrecut două luni în spital. De-a lungul carierei sale, Leu s-a remarcat nu doar în ringul de box, ci și în motorsport, obținând titlul de campion absolut la raliuri și câștigând trei titluri naționale la Viteză în Coastă.