Cand se depun ofertele pentru execuţia Secţiunii 3 a autostrăzii Sibiu-Piteşti

Termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea şi execuţia Secţiunii 3 a autostrăzii Sibiu- Piteşti, Cornetu – Tigveni a fost prelungit până la 20 ianuarie 2022, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA).

„Această decizie va permite ca perioada pentru depunerea ofertelor să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare care vor fi aduse la cunoştinţă operatorilor economici prin clarificările care urmează să fie publicate”, se arată într-un comunicat al  companiei.

Reprezentanții CNAIR SA susțin că prin această prelungire se are în vedere asigurarea unei competitivităţi şi a unei maturităţi a ofertelor ce vor fi depuse, raportat la complexitatea obiectivului de investiţie.

„Noul termen de depunere a ofertelor a fost stabilit având în vedere faptul că informările privind rezultatul etapei de preselecţie au fost comunicate în data de 01.07.2021, iar termenul iniţial a fost stabilit pentru data de 25.08.2021”, se mai arată în comunicat.CNAIR:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole