Când se termină loturile 3 și 4 din ”autostrada Ford”

Șeful CNAIR, Cristian Pistol, a făcut verificări pe șantierele tronsoanelor 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova-Pitești, zis și autostrada Ford, și a anunțat când vor fi gata.

”Deși este o sărbătoare ortodoxă importantă (#Sf. Ilie), managementul este prezent în șantier pentru asigurarea permanenței și gestionarea activitătilor curente.

Am discutat cu reprezentanții #UMB despre stadiul lucrărilor și am precizat că luăm toate măsurile care țin de #CNAIR pentru finalizarea defrișărilor pe coridorul tronsonului 4, astfel încât lucrările să nu sufere întarzieri.

Pentru modificările proiectului în timpul execuției am depus deja documentația si suntem foarte aproape de obținerea Deciziei etapei de încadrare.

Aceste modificări au fost necesare pentru asigurarea unui traseu optim.

Una din problemele care îngreunează lucrările în această perioadă sunt ploile frecvente.

De aceea am solicitat constructorului ca în perioadele în care vremea permite, să mențină un ritm accelerat al lucrărilor.

Tronsonul 4 (#Colonești#Oarja#Pitești), în lungime de 31,82 km trebuie finalizat și dat în circulație anul viitor. La ora actuală stadiul fizic al lucrărilor se apropie de 25%.

Pe tronsonul 3 (#ValeaMare#Colonești), în lungime de 31,75 km lucrările avansează într-un ritm bun și au depășit deja 70%.

Constructorul face toate demersurile necesare pentru deschiderea circulației până la sfârșitul anul acesta (înainte de termenul contractual).

Tronsonul va avea asigurată o descărcare provizorie în #DN65 la Colonești, pentru ca majoritatea acestuia să fie folosită”, a anunțat Pistol.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole