Când va avea loc ediția Neversea 2021?

Chiar dacă este pandemie au început deja organizările pentru ediția 2021 a Neversea. Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, propune ca festivalul de muzică electronică de la malul Mării Negre să aibă loc în septembrie, nu în iulie așa cum era organizat în mod tradițional.

Întrebat în cadrul unei conferințe online dacă se va mai organiza anul viitor festivalul Neversea, Vergil Chițac a spus: „Cu siguranţă se va organiza. Locaţia va fi aceeaşi. Am prevăzut în bugetul pe anul următor bani pentru a ne respecta promisiunile pe care nu le-am respectat faţă de organizatori, în sensul în care să ducem acolo toate utilităţile necesare, inclusiv curent electric. Pentru asta trebuie făcută o investiţie pentru a duce acolo un cablu, a-l branşa şi am prevăzut bani pentru aşa ceva”.

Primarul Constanței propune ca festivalul să aibă loc anul acesta în luna septembrie.

„Am discutat cu ei să nu mai fie organizat în mijlocul sezonului estival pentru că intenţia noastră este să mărim cât mai mult perioada turistică în Constanţa. Eu cred că luna septembrie ar fi una potrivită. Este foarte adevărat şi au dreptate domniile lor când spun că ei aduc artişti de mare valoare care au planificări cu doi ani în avans”, a afirmat Chițac, citat de news.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...