Când vedetele își „iau țeapă”: Andreea Bălan a vrut să își ia un apartament, dar…

Publicat: 21 sept. 2022, 21:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Când vedetele își „iau țeapă”: Andreea Bălan a vrut să își ia un apartament, dar...

Cântăreața Andreea Bălan visa să își cumpere un apartament, dar s-a ales cu o țeapă imobiliară: a pierdut 90.000 de euro. Povestea pare desprinsă din filme.

Un investitor israelian a încasat 20 de milioane de euro de la cei pe care i-a convins să îşi cumpere, încă din stadiul de proiect, o garsonieră sau un apartament într-un complex imobiliar din nordul Capitalei.

În timp ce oamenii așteptau finalizarea lucrărilor și primirea cheilor, dezvoltatorul a decis că este timpul să ia banii obținuți și să fugă cu ei! Nu au scăpat nici vedetele de mâna „investitorului”, inclusiv Andreea Bălan, care a pierdut cei 90.000 de euro investiți.

Investitorul israelian i-a convins pe oameni să cumpere un apartament în Planorma, zona Doamna Ghica din București, chiar dacă totul era numai la stadiul de proiect. Cei care și-au dorit le-au achiziționat, însă dezvoltatorul nu a mai ținut cont de nimic și a fugit cu toți banii.

Din bloc s-a ales numai scheletul

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro.

Ea voia să cumpere un apartament la etajul 11 al clădirii, dar din bloc s-a ales numai scheletul.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces. (…) Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a mărturisit vedeta.