Candidat USR la alegerile locale din județul Cluj, depistat cu Covid-19

Septimiu Crișan, candidatul USR- PLUS pentru primăria comunei Poieni, județul Cluj, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Candidatul USR a anunțat că își va continua campania pentru alegerile locale în mediul online.

„Din pacate o sa trebuiasca sa ne oprim activitatea de campanie fizica, o sa continuam doar aici in online. Ieri am fost testati si tot ieri, spre seara …am fost diagnosticati pozitivi cu virusul Covid19. Atat eu cat si sotia mea. Suntem bine, asteptam sa fim retestati pentru a avea confirmarea primului test! Deocamdata ne-am autoizolat la domiciliu si asteptam sa fim contactati de catre DSP! Aveti grija de voi. Sanatate multa la toata lumea !!! Sfatul nostru este ca in cazul in care aveti simptome sa apelati cu incredere la serviciul de urgente Huedin si la medicii de familie pentru a fi indrumati si testati! Doar astfel putem limita efectele negative ale acestui virus!”, a scris Septimiu Crișan pe pagina sa de Faceook.

De la debutul epidemiei de coronavirus, în județul Cluj au fost depistate 2 361 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind identificate alte 39 de persoane infectate.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole