Candidat USR la alegerile locale din județul Cluj, depistat cu Covid-19

Septimiu Crișan, candidatul USR- PLUS pentru primăria comunei Poieni, județul Cluj, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Candidatul USR a anunțat că își va continua campania pentru alegerile locale în mediul online.

„Din pacate o sa trebuiasca sa ne oprim activitatea de campanie fizica, o sa continuam doar aici in online. Ieri am fost testati si tot ieri, spre seara …am fost diagnosticati pozitivi cu virusul Covid19. Atat eu cat si sotia mea. Suntem bine, asteptam sa fim retestati pentru a avea confirmarea primului test! Deocamdata ne-am autoizolat la domiciliu si asteptam sa fim contactati de catre DSP! Aveti grija de voi. Sanatate multa la toata lumea !!! Sfatul nostru este ca in cazul in care aveti simptome sa apelati cu incredere la serviciul de urgente Huedin si la medicii de familie pentru a fi indrumati si testati! Doar astfel putem limita efectele negative ale acestui virus!”, a scris Septimiu Crișan pe pagina sa de Faceook.

De la debutul epidemiei de coronavirus, în județul Cluj au fost depistate 2 361 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind identificate alte 39 de persoane infectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...