Candidatul PSD la o primărie din Giurgiu, implicat într-un furt dintr-un depozit eMag

Un furt de 179 de laptopuri, a căror valoare depășește șapte miliarde lei vechi, din depozitul eMag Ciorogîrla este cercetat de Poliția Ilfov. În acest caz sunt implicate și două firme, una dintre acestea aparținând cadidatului PSD la Primăria Roata, Marin Constantin.

Fapta s-a întâmplat în urmă cu circa o lună și jumătate, iar cei implicați au semnat acum un acord, prin care se obligă să restituie prejudiciul constatat. Firma Nova Smart Logistic, din satul Cartojani, comuna Roata, administrată de candidatul Marin Constantin, este una din firmele care ”livrează” angajați depozitului din Ciorogîrla, având ca obiect de activitate recrutarea forței de muncă.

Circa 300 depersoane au fost angajate de platforma de vânzări online eMag prin intermediul acestei firme. O parte dintre oamenii pentru care Nova Smart Logisitc a mediat angajarea a dat lovitura la depozitul din Ciorogîrla, autorii furtului fiind descoperiți rapid de polițiștii ilfoveni.


În urmă cu două săptămâni, aceștia au fost chemați la Poliție, pentru audieri, dosarul fiind, în continuare, în cercetare.
Nu este primul caz în care oamenii legii se întâlnesc cu familia candidatului PSD la Primăria Roata, Marin Constantin, actualmente director la Electrica, soția și fiica acestuia fiind implicate în mai multe dosare de corupție, instrumentate de DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole