Caniculă: Ventilator portabil pentru câini și pisici de companie

Un întreprinzător japonez s-a asociat cu câțiva medici veterinari pentru a crea un ventilator portabil special pentru animalele de companie, cu scopul de a le ajuta să suporte căldura toridă din acestă vară, scrie 7sur7.

Rei Uzawa, președinta uzinei Sweet Mommy, spune că s-a gândit la un asemenea ventilator după ce a văzut la câinile său, rasa chihuahua, cât de greu suporta canicula atunci când îl scotea la plimbare.

În acest an, în Japonia practic nu a mai fost un sezon al ploilor și canicula s-a instalat mult mai devreme, motiv pentru care ne-am gândit să facem un semenea produs, spune aceasta.

De la sfârșitul lunii iunie, Tokyo, capitala Japoniei, s-a confruntat cu un val de căldură, cel mai îndelungat de până acum, cu temperaturi care au ajuns la 35 de grade Celsius timp de nouă zile la rând.

Aparatul a fost lansat pe piață la începutul lunii iulie și Sweet Mommy a primit deja aproximativ o sută de comenzi. Ventilatorul este conceput pentru cinci talii diferite și se achiziționează la un preț de 9.900 yeni (73 de euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...