Biserica se implică: capele mortuare puse la dispoziție pentru decedații COVID din spitalele bucureștene

Arhiepiscopia Bucureștilor anunță că va ajuta morgile spitalelor cu locuri de păstrare a corpurilor persoanelor decedate în urma infectării cu SARS Cov-2.

Prin această decizie, Arhiepiscopia Bucureștilor vine în sprijinul spitalelor și morgilor din Capitală care nu mai au loc temporar pentru păstrarea trupurilor decedaților.

”Ca urmare a escaladării situației dramatice cu care se confruntă spitalele în care sunt tratați bolnavii de Covid-19 din București și morgile acestor spitale unde locurile de păstrare temporară a trupurilor celor decedați au devenit insuficiente, Arhiepiscopia Bucureștilor iese în întâmpinarea solicitărilor de ajutor și pune la dispoziție capelele de exterior din cadrul spitalelor, capelele mortuare de la parohiile din imediata apropiere și capelele cimitirelor parohiale din imediata proximitate” – transmit reprezentanții Arhiepiscopiei Bucureștilor.

”Biserica își exprimă solidaritatea cu instituțiile și autoritățile medicale confruntate în această perioadă cu cea mai grea situație provocată până acum de pandemie și apreciază efortul medicilor și al întregului personal medical care luptă pentru salvarea vieții pacienților grav bolnavi”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole