Captură de 200 kg de droguri, în valoare de peste 20 de milioane de euro, în tunelul de sub Canalul Mânecii

Vameșii britanici au anunțat, marți, că au arestat un belgian și un olandez după ce au descoperit 200 de kilograme de droguri în camioneta acestora, una dintre cele mai mari capturi efectuate în tunelul Canalului Mânecii, transmite presa belgiană.

Este vorba despre un belgian în vârstă de 68 de ani și un olandez în vârstă de 60 de ani, care au fost arestați la 10 iunie la frontiera britanică a tunelului, atunci când încercau să intre în Regatul Unit.

La percheziție, vameșii au găsit peste 70 kg de heroină și 125 kg de cocaină ascunse în pereții camionetei.

Ministerul britanic al Internelor a subliniat că este vorba despre una dintre cele mai mari capturi de acest tip de droguri în tunelul de sub Canalul Mânecii.

Valoarea capturii de droguri este estimată la 17,5 milioane de lire sterline (20,3 milioane de euro). Cei doi au fost acuzați de import de droguri de clasă A, printre cele mai periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița politică și de afaceri din Dolj păstorită de SRI denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...