Caracatița intereselor PSD-iste din Consiliul Județean Giurgiu

Căpușarea sistematică a instituțiilor de stat este practica favorită a PSD-iștilor giurgiuveni, iar asta se știe de mult timp în județ. De aceea, am decis să facem publice o serie de detalii pe această temă, iar prima instituție vizată este Consiliul Județean Giurgiu.

Aici, directoarea economică Florentina Stănculescu – mâna dreaptă a fostului președinte CJ, cea în mâna căreia se află toți banii Consiliului Județean (implicit, ai județului) – s-a dovedit a fi o femeie extrem de orientată, reușind să-și angajeze întreaga familie în posturi bine plătite din cadrul CJ și al direcțiilor subordonate.

Asta, în timp ce giurgiuvenii se plâng de ani de zile de lipsa locurilor de muncă…

Cu un salariu ce depășește 100 milioane lei vechi, doamna Stănculescu și-a adus mai întâi fiica în Consiliul Județean, ca „plimbător de acte”… Și, pentru că a avut succes, și-a continuat demersurile și a reușit să mai angajeze și alți membri ai familiei.

Astfel, Marian Stănculescu – soțul directoarei economice – fost cadru militar, pensionar (cu o pensie generoasă) – este angajat pe postul de coordonator al Centrului pentru copii cu autism, din incinta Colegiului Maiorescu, calitate în care primește un spor 35%, adăugat salariului de bază.

Tot coordonator al unui centru din subordinea CJ este și sora doamnei Stănculescu – Coscai Daniela, care conduce Centrul persoane cu handicap Izvoarele și primește un spor de 45% adăugat salariului de bază.

Cuscrul directoarei economice, Ingeaua Claudiu, este, în prezent, instructor de educație, în subordinea domnului Stănculescu Marian.

Până la începutul anului 2020, acesta a deținut funcția de coordonator specialitate la Complex case copii fără dizabilități. A fost destituit ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe asupra copiilor, la locul de muncă, iar acum este cercetat penal de polițiștii giurgiuveni.

Asta nu a împiedicat, însă, mutarea sa într-o altă funcție, în încercarea de a mușamaliza scandalul, astfel că și acum, cumnatul directoarei Stănculescu este angajatul CJ, plătit din bani publici, demonstrând că legea este „opțională” atunci când ești rudă cu „mâna dreaptă” a șefului…

Tot într-o instituție subordonată Consiliului Județean este angajat și ginerele doamnei Stănculescu; inițial, acesta fusese încadrat la Teatrul „Tudor Vianu”, apoi a fost mutat la Direcția de Evidența Populației, din subordinea CJ, pentru un salariu mai mare.

Una peste alta, familia directoarei Stănculescu se bucură de numeroase privilegii, iar asta se vede și în nivelul de trai, mai exact în vilele impunătoare pe care au reușit să le construiască…

Toate acestea s-au întâmplat în mandatul lui Marian Mina, care acum, ca președinte PSD, nu scapă nicio ocazie de a plânge de mila giurgiuvenilor, care nu au unde să se angajeze….

Ne întrebăm, însă, dacă actualul președinte al CJ, Dumitru Beianu, cunoaște această situație și, dacă da, ce măsuri intenționează să ia, pentru a demonstra că încrederea giurgiuvenilor – reflectată în rezultatele alegerilor din toamnă – nu a fost irosită în zadar și că PNL nu este PSD și nu acoperă această adevărată caracatiță a intereselor din interiorul Consiliului Județean Giurgiu.

Florentina Stănculescu și Marian Mina

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...