Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată la …SRI

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece de la conducerea instituției, scoate în evidență caracatița politică și de afaceri din județul Dolj, despre care susține că este păstorită de șeful SRI Dolj, generalul Sabin Iancu.

Pe 6 iunie 2023, afaceristului craiovean Ionuț Doru Chelu a făcut la SRI un denunț exploziv și totodată surprinzător despre caracatița politică și de afaceri din județul Dolj (vezi documentul în facsimil).

„Generalul Sabin Iancu se află, în mod constant, în stare de ebrietate”

Ionuț Doru Chelu susține că această caracatiță este dirijată și supraveghetă de comandantul SRI Oltenia, generalul Sabin Iancu, pe care-l acuză de „consumul excesiv de alcool și dependență de alcool”. În sesizare, se menționează că  sunt „de notorietate petrecerile foarte dese la care în mod constant generalul Sabin Iancu se află în stare de ebrietate, moment în care începe să amenințe foarte vocal cu fabricarea de dosare așa zișilor dușmani ai săi și ai grupurilor infracționale pe care domnul general Sabin Iancu se pare că le protejează în mod constant”. Afaceristul craiovean mai sesizează că „generalul Sabin Iancu a fost mutat la Craiova tot din cauza problemelor grave pe care le avea cu alcoolul, dar a beneficiat de protecția generalului Ciocîrlan Adrian, acesta fiind nașul lui și acordându-i încă o șansă”.

„Relațiile generalului Sabin Iancu cu Manda Claudiu și Vasilescu Lia Olguța depășesc cu mult cadrul instituțional”

În sesizarea către SRI, afaceristul craiovean mai dezvăluie și faptul că generalul Sabin Iancu „ar fi făcut cadou concubinei sale, Ciucă Delia Claudia, un automobil Mercedes S Class Coupe, în valoare de de 90 mii de euro (număr de înmatriculare DJ 77 DXW)”. De asemenea, conducerea SRI a fost sesizată și de faptul că „relațiile generalului Sabin Iancu cu europarlamentarul Manda Claudiu Iulian și cu primarul orașului Craiova, Vasilescu Lia Olguța, depășesc cu mult cadrul instituțional”. În opinia reclamantului, cel mai grav aspect este faptul că „generalul Sabin Iancu, în calitate de comandant al SRI Craiova, se ocupă de securitatea bazei militare strategice NATO de la Deveselu, jud. Olt” și „se pare că doar cu complicitatea sa (probabil contra unor foloase materiale) a fost posibilă „afacerea Lidl Cârcea”.

„Generalul Sabin Iancu se implică activ în protejarea unor infractori”

Totodată, generalul Iancu Sabin este acuzat că prin prisma funcției importante pe care o deține, „se implică activ în protejarea unor infractori, prin presiuni asupra parchetelor locale pentru mușamalizarea dosarelor penale deschise pe numele acestora. Ca exemplu, Cămătaru Rodion Gorun, Petrescu Dorel, Vasilescu Lia Olguța, Bălănescu Florin Cornel (dosar nr.33/P/2022, aflat la DNA ST Craiova) și Manda Claudiu Iulian (dosar nr.36D/P/2017, clasat în prezent, DIICOT ST Craiova, dosar în care este menționat personal)”.

15 COMENTARII

 1. Sa ne spuna si noua chelu intr-un denunt cu ce se ocupa bunicul avocatului balaci in tinerete, si de ce are costinel urechile asa lungi!
  Mai mult, sa ne spuna balaci costinel cine e Prundeanu si de ce se juca cu iepurasul lui giurca costi concediat de sri pentru ca candrea…

 2. Acest chelu il are in spate pe avocatul balaci silviu costinel.
  Cine este avocatul balaci?
  1. Este cel care sustine ca va aresta toti magistratii din dolj.
  2. Este cel care incepe degustarea de vinuri de la ora 8 dimineata.
  3. Este incapabil sa scrie 2 fraze si solicita numai amanari in fata instantelor de judecata.
  4. Este cel care se ascunde in spatele ortodoxiei intrucat nu vrea sa isi recunoasca sexualitatea.
  5. Delireaza pana nici el nu mai crede, intrucat abuzurile copilariei isi spun cuvantul.
  6. Sustine ca il cunoaste pe asasinul lui Bin Laden, pe seful sri dna pe tara si pe seful sri pe relatia cu rusia(acestea fiind numai o mica parte din delirurile sale)
  7. S-a urcat pe spatele lui pompil draghici ca avocat de „succes”, insa dupa despartirea de fiica acestuia a ramas in mizerie ca un avocat submediocru.
  8. Nu a mai platit impozite la anaf de cand era mic.
  9. Se crede fost agent SIE, dar doar dupa ce bea 10 litri de vin isi aminteste.
  10. Este foarte atras de barbati.

 3. Buna ziua,
  Numele meu este Macarie Banu si sunt preot la Oituz.
  Toate sunt mari neadevaruri despre costinel.
  El vine mereu la mine la manastire si cand ii pun sutana pe cap incepe sa faca treaba buna.
  El a fost antrenat de catre bunicul sau in artele murdare si asta se vede.
  Atat face micutul Costinel, si mai baga balonase cu gaz ilariant, in rest e ce trebuie! Asta ca sa o stiti doar voi!

 4. Un lucru important de mentionat este disfunctia erectila de care sufera celebrul avocat Balaci Costinel.
  Multe partenere, si mai ales sotia se plang de lipsa de potenta a acestuia, alaturi de mirosul sau de ortodox reprezentat din ghena si canal.
  Astfel ca, dl. Avocat a recurs la gesturi extreme – sex cu soacra si uneori cu rosianu pentru o tripleta corespunzatoare.
  Intrebarea este…oare bunicul sau ar fi mandru de el?

 5. Costinel este un copil bun, antrenat foarte bine de SIE in padurile din vanju mare, insa marea problema a venit la o nunta, cand fostii lui colegi de liceu l-au izolat ca e un mincinos notoriu, umilindu-l ca ultimul boschetar ce este.
  El nu minte, in creierii lui prajiti chiar crede ce spune, arestarile imaginare sunt reale acolo, Giurca Costi il impusca pe bin laden si ta-so este seful sri le relatia cu Rusia.
  De aceea se caieste la Macarie, si pentru fiecare pacat, clientii lui (care sunt la fel de prosti ca el), au de suferit in instanta pedepse cu executare pentru ca in afara de o cerere de amanare balbaita de la balonase si alcool, si o cerere de recuzare care poate fi folosita ca hartie igienica, nu scoate pe gura aia cu dinti unul lipsa, unul pauza.
  In final, aventurosul costinel va reusi in viata, si pe langa celebrele aventuri amoroase cu adi mititelu junior, costi floricel, giurca costi, bunicutul si multi multi altii, se va interna intr-un ospiciu, unde binemeritat ii este locul!

 6. UNITATE NAȚIONALA….🇷🇴
  Fiecare roman, trebuie sa-și face curățenie in curtea lui…..Da romane, tu ala care te complaci in șpăgi, șmecherii, și alte ilegalitați, pentru ați face ți-e și familiei tale un bine. DA, DE TINE VORBESC, NAȚIE DE MELCI, ȚEASTA ÎNFIPTĂ IN PĂMÂNT , AȘTEPTÂND STRĂINII SA TE SALVEZE !!🇺🇸👮‍♀️🇷🇴👊🏿

 7. UNITATE NAȚIONALA….🇷🇴
  Fiecare roman, trebuie sa-și face curățenie in curtea lui…..Da romane, tu ala care te complaci in șpăgi, șmecherii, și alte ilegalitați, pentru ați face ți-e și familiei tale un bine. DA, DE TINE VORBESC, NAȚIE DE MELCI, ȚEASTA ÎNFIPTĂ IN PĂMÂNT , AȘTEPTÂND STRĂINII SA TE SALVEZE !!🇺🇸👮‍♀️🇷🇴👊🏿

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole