Carantină totală de sărbători? Ce spune șeful statului

„Ce facem de sărbători?”, este una dintre întrebările aflate pe buzele tuturor în această perioadă. Românii sunt mai mult decât convinși că în perioada sărbătorilor de iarnă ne vom afla într-o nouă stare de urgență, chiar dacă autoritățile nu au vorbit niciodată despre această posibilitate.

Mai mult, potrivit discuțiilor pe care le purtăm cu diverse persoane, concluzia este următoarea: „după desfășurarea alegerilor parlamentare vom fi închiși iar în case”.

Momentan, în România noaptea e liniște, sau se vrea a fi. Începând de luni, 9 noiembrie a.c., oamenii nu mai au voie să iasă din case în intervalul orar 23:00-05:00, decât pentru motive absolut necesare, cum ar fi: cumpărarea medicamentelor, asistență medicală sau job. Au revenit, de asemenea, declarațiile pe proprie răspundere.

Aflat în cadrul unei conferințe de presă susținute marți seară la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat dacă va fi de acord cu o carantinare totală în cazul în care măsurile luate în prezent nu vor avea efect.

Președintele a răspuns că nu ia în calcul o asemenea măsură.

„Nu iau în calcul o carantinare totală nici acum, nici de sărbători”, a spus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...