Care este fructul-minune pentru Brigitte Macron, pentru siluetă

Publicat: 22 ian. 2023, 18:01, de Magda Marincovici, în LIFESTYLE , ? cititori
Care este fructul-minune pentru Brigitte Macron, pentru siluetă
Sursa foto: https://news.sky.com/

Pentru a-și păstra silueta și a-și îngriji pielea, Brigitte Macron are un mic secret. Este un fruct pe care l-ar lua chiar și pe o insulă pustie.

La vârsta de 69 de ani, Brigitte Macron, Prima Doamnă, are un program încărcat, constând într-un șir de apariții, la care trebuie să fie în formă. Pentru aceasta, ea are mici secrete și nu ezită niciodată să testeze noi formule pentru a arăta bine. Noua culoare a părului, coafura fac ca soția președintelui Macron să afișeze mereu un look impecabil.

Într-un recent interviu, Brigitte Macron a povestit fără nicio reținere despre rutina zilnică ”de frumusețe” și relația ei cu vârsta. ”Pe măsură ce înaintez în vârstă, sunt mai calmă, mai controlată”, spune ea. Ea admite că efectele timpului sunt inevitabile, dar nu le respinge și nu le neagă. Dar cel mai bun sfat este să accepți că nu toate zile sunt cele mai grozave, subliniază Prima Doamnă, citată de Femme Actuelle.

De fiecare dată, Brigitte Macron atrage atenția prin coafura tinerească, look-ul șic,  stilul vestimentar plăcut. Dar nu e totul. Ea are și un stil de viață sănătos. De exemplu, zilnic face sport cel puțin o jumătate de oră.

Brigitte Macron o imită pe Claudia Schiffer

Ca și Claudia Schiffer, Brigitte Macron are o alimentație sănătoasă și echilibrată, pentru a-și conserva silueta și a-și proteja pielea.   

În același interviu, Brigitte Macron s-a referit și la ”ingredientul” nelipsit, pe care îl folosește pentru a se menține în formă.

Care este acest ingredient? Lămâia. Acest fruct este indispensabil pentru Brigitte Macron, într-atât încât –  spune ea –  l-ar lua și pe o insulă pustie, tocmai pentru a se bucura de băutura preferată. Rețeta este simplă. Lămâie stoarsă în ceai sau infuzie de plante. ”Este un aport de vitamina C indispendabilă pentru mine”, spune Prima Doamnă.

Și se pare că Brigitte Macron nu greșește. În Madame Figaro, farmacista Thomas Kassab susține că lămâia est excelentă pentru corpul nostru. Este bogată în vitamina C și în antioxidanți, întărind sistemul imunitar.

De asemenea, este foarte bună pentru piele. Dermatologul Nina Roos spune că, datorită proprietăților exfoliante, lămâia este eficientă contra petelor brune formate de piele. Pentru rezultate maxime, sunt recomandate lămâile bio, bine coapte cu care ”tratăm” zilnic zonele vulnerabile. Medicul dermatolog recomandă o grijă specială în cazul pielii uscate și fragile. În aceste cazuri, exfolierea cu lămâie se va face cu mișcări blânde, din două în două zile.