Care este legătura dintre Vlad Voiculescu și Alexandru Rafila

Deputatul PSD Alexandru Rafila l-a atacat destul tare pe Vlad Voiculescu după ce acesta a fost demis de la șefia Ministerului Sănătății dintr-un motiv mai puțin cunoscut.

Rafila a ascuns că este membru al Institutului Aspen România

Ce se știe mai puțin este faptul că Alexandru Rafila este membru al Institutului Aspen România condus de către Mircea Geoană. Numai că dirijorul din umbră al acestui institut este Nik Voiculescu, unchiul lui Vlad Voiculescu.

La ora actuală, Institutul Aspen România are un consiliu de administrație format din 13 membri condus de Mircea Geoană. Dar, totodată, institutul are 52 de membrii printre care Nik Voiculescu, Alexandru Rafila, Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței și Mariana Gheorghe, fost director general la OMV Petrom.

Surprinzător este faptul că deputatul PSD Alexandru Rafila n-a menționat în declarația de interese postată pe site-ul Camerei Deputaților că este membru al Institutului Aspen România.

Programe de… „plimbări de viață”?

Fondat în 2006, Aspen Institute România face parte din rețeaua internațională a institutelor Aspen din aceeași lume din întreaga lume și are misiunea de „de a încuraja conducerea bazată pe valori, încurajând indivizii să reflecteze și să acționeze în conformitate cu idealurile și ideile care definesc o societate bună”.

Pe site-ul institutului se menționează că „Programele noastre de politici oferă soluții politice la domenii de la politica externă și securitatea regională la energie, sănătate, economie, finanțe, bună guvernanță sau sport și cultură”.

De asemenea, se mai precizează că „Rețeaua de Fellows și Alumni programelor noastre de conducere cuprinde sute de participanți din 28 de națiuni diferite, toate vârstele și de grup plimbări de viață”. Ce înseamnă „plimbări de viață”? Poate doar Geoană sau Nik Voiculescu să spună!

Nik Voiculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole