Care este motivul pentru care Elon Musk dă în judecată Microsoft

Elon Musk amenință compania Microsoft cu un proces în judecată. Principala acuzație pe care o aduce șeful Twitter este că gigantul tehnologic folosește fără permisiune date de la compania sa de socializare.

Amenințarea lui Musk survine la scurt timp după ce Microsoft a anunţat că Twitter nu va mai fi suportat de Smart Campaigns, platforma de publicitate online a companiei.

Drept urmare, cumpărătorii de reclame nu ar putea să-și acceseze conturile Twitter prin instrumentul de management social al Microsoft.

Alte canale de social media, cum ar fi Facebook, Instagram și LinkedIn, vor continua să fie disponibile”, a spus Microsoft.

Decizia luată de Microsoft ar putea fi o lovitură pentru Twitter, care ar putea pierde noi clienţi, ceea ce i-ar afecta veniturile.

„S-au antrenat ilegal folosind datele Twitter”, a scris Musk pe Twitter. „Timpul procesului”.

Ulterior, Elon Musk a amenințat compania Microsoft cu un proces, acuzându-l pe giganticul tehnologic că ar fi folosit datele generate de Twitter pentru a-şi antrena modelele lingvistice, precum cel pe care l-a integrat recent în produse precum Bing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...