Care este starea de sănătate a lui Pele?

Pele a anunţat, joi seară, pe Instagram, că va mai rămâne în spital câteva zile. Fostul fotbalist a mai anunțat că va fi acasă de sărbători.

„Astăzi, am urmat ultima şedinţă de chimioterapie din anul 2021. Voi profita pentru a face un nou set de analize, deci voi mai rămâne câteva zile în spital(…)Nu vă neliniştiţi, mă pregătesc pentru sărbătorile de sfârşit de an „, a explicat fostul fotbalist în vârstă de 81 de ani, pe contul său de Instagram.

Tot joi, una dintre fiicele sale, Kely Nascimento, a anunţat că tatăl său va fi externat la timp pentru a petrece Crăciunul alături de familie.

La sfârşitul lunii septembrie, spitalul Albert Einstein anunţa că Pele face chimioterapie pentru tratarea tumorii care a fost detectată la un control de rutină. Operat la 4 septembrie, brazilianul a fost ţinut zece zile la teraapie intensivă, unde a mai reveni ulterior pentru scurt timp din cauza unor probleme respiratorii. Pele a fost externat la aproape o lună după operaţie.

Pe durata spitalizării, atât Pele cât şi fiica sa Kely Nascimento au postat în social media fotografii şi filmuleţe în care starul brazilian părea optimist şi bine dispus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...