Două trenuri noi vor pleca din București spre Brașov, Constanța, Iași și Suceava. Care va fi mersul trenurilor Tomis și Ștefan Cel Mare Expres

CFR Călători anunță introducerea primelor două trenuri care vor circula în regim de Intercity. Acestea vor lega Brașov de Constanța și București de Suceava.

Cele două garnituri au fost numite Tomis Expres și Ștefan Cel Mare Expres și vor intra în circulație din 12 decembrie, scrie Digi 24.

Trenurile care vor duce la mare și la munte vor respecta atât condițiile de viteză, cât și pe cele de confort impuse trenurilor Intercity, anunță CFR Călători.

Tomis Expres va face legătura între Brașov și Constanța în 4 ore și 20 de minute, cu o oră mai puțin decât în prezent. Acest timp va fi împărțit astfel: 2 ore și 7 minute de la Brașov la București și o oră și 58 de minute din Capitală până la Constanța.

Al doilea tren, Ștefan cel Mare Express va lega București de Suceava, iar durata călătoriei va fi de 6 ore și 10 minute.

Trenurile vor în componență vagoane restaurant și compartimentele vor fi dotate cu prize, aer condiționat, toalete ecologice și uși semi-automate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...