Carmen Harra a prevestit că Andra va divorța de Cătălin Măruță (VIDEO)

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a făcut niște previziuni șocante despre Andra și Cătălin Măruță. Carmen Harra a spus că Andra și Măruță vor divorța. La foarte scurt timp după declarațiile lui Harra, Andra și Măruță au reacționat.

În anul 2008, Carmen Harra i-ar fi prevestit lui Măruță că se va căsători cu frumoasa cântăreață și că vor avea, împreună, un băiat și o fată, lucruri care deja s-au și întâmplat. Cei doi au făcut o nuntă de poveste la Târgu Jiu. După aceea, au apărut și copiii – David și Eva Măruță. „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru. El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce, a declarat Carmen Harra în carul unei emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Imediat după previziunile făcute de Carmen Harra la TV, Andra și-a postat pe Instagram o fotografie din casa ei, semn că fanii nu de ce să-și facă vreo grijă, iar Cătălin Măruță a postat o fotografie cu o Alexandra Duli, o fostă concurentă de la emisiunea Surviver.

Ce spune Andra despre un eventual divorț de Măruță

Artista Andra, a vorbit, anul trecut, despre relația ei cu Măruță, și despre ce înseamnă pentru ea un divorț. „Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie. După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a declartat Andra Măruță pentru revista Viva!.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...