Cartonaș cu Diego Maradona, vândut la preț de vilă în București. Licitația cu obiecte sportive a depășit 38 milioane dolari

Un cartonaș reprezentându-l pe tânărul Diego Maradona a devenit de miercuri cel mai scump din lume (în domeniul fotbalistic), după ce a fost adjudecat pentru mai bine de jumătate de milion de dolari. Unul cu Cristiano Ronaldo s-a vândut pentru „doar” un sfert de milion.

Goldin Auctions, cea mai importantă casă de licitații de cartonașe sportive din lume, anunță că s-au stabilit noi recorduri în domeniu, în urma evenimentului de miercuri.

Astfel, cartonașul din 1979 ce-l înfățișează pe tânărul Diego Armando Maradona a devenit cel mai scump din lume la categoria fotbaliști: a pornit de la un preț de start de 25.000 de dolari și a fost adjudecat pentru 556.000 dolari. În aceeași licitație a fost și un cartonaș cu Cristiano Ronaldo, cumpărat cu 236.000 dolari.

Cel mai scump cartonaș vândut miercuri nu a purtat însă imaginea unui fotbalist ci pe cea a baschetbalistului Luka Doncic: 627.000 dolari. E drept că, în acest caz, purta și semnătura sportivului.  

Licitația a atins un total de 38.2 milioane dolari, sub nivelul altui eveniment organizat de aceeași casă pe 7 martie, când s-au adjudecat cartonașe de 45.2 milioane dolari.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...