Casa Albă dezminte că președintele Biden ar vizita Ucraina

Casa Alba a dezmințit, duminică, speculațiile din ultima vreme privitoare la o eventuală vizită a președintelui Statelor Unite, Joe Biden, în Ucraina, în cadrul deplasării în Europa în această săptămână.

Jen Psaki, secretar de presă a președinției americane, a transmis pe Twitter: ”Deplasarea se va concentra pe continuarea strângerii rândurilor întregii lumi în sprijinul poporului ucrainean și împoriva invaziei lui Putin în Ucraina, dar nu există planuri de călătorie în Ucraina”.

În presa din SUA s-a speculat şi că Biden ar putea vizita Polonia după etapa de la Bruxelles. Psaki a comunicat că alte detalii vor fi anunţate ulterior, mai transmite Agerpres.  


Potrivit Casei Albe, Biden va participa joi, la Bruxelles, la summituri extraordinare ale NATO, Uniunii Europene şi G7. Va fi a treia vizită a preşedintelui în Europa de la preluarea mandatului, în ianuarie anul trecut. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...