Cât costă carnea de porc la Lidl de sărbători

Lidl România, unul din principalii retaileri de pe piață, anunță ofertele de sărbători, începând de la carnea porc, vin și până la bradul de Crăciun. Comerciantul scoate la vânzare jumătatea de porc, în limita stocului disponibil, ce-i drept, la un preț de 14,99 lei/kg, dar are promoții și la alte produse.

Este vorba de o selecție specială, care include Jamon Serrano Reserva din gama Deluxe, Cutie Cadou din gama Deluxe, Jumătate de porc, Set veselă 16 piese, Robot multifuncțional de bucătărie, Birou cu înălțime reglabilă și Brad natural de Crăciun Nordmann. Acestea pot fi rezervate direct de pe telefon prin serviciul Click & Pick, disponibil în aplicația mobilă Lidl Plus în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie.

Odată rezervate, produsele pot fi ridicate din magazinul selectat pentru ridicare din aplicația Lidl Plus.

Ulterior rezervării, clienții sunt informați prin e-mail cu privire la data la care pot fi ridicate în termen de 48 de ore produsele din magazinul Lidl selectat.

Citește și Program Lidl de 1 decembrie 2022

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...