Cât costă Jogger Hibrid, cea mai scumpă Dacia din istorie

Primul model hibrid din gama Dacia este și cel mai scump din întreaga istorie a mărcii autohtone. Dacia Jogger Hibrid costă între 23.750 și 26.610 Euro în România (inclusiv TVA).

Astfel, cea mai accesibilă versiune hibridă a lui Jogger este cu 7.260 Euro mai scumpă decât cel mai ieftină versiune Jogger cu putință – echiparea de intrare în gamă. Jogger Hybrid 140 este primul automobil hibrid – în adevăratul sens al cuvântului – lansat vreodată de Dacia.

Comparată varianta de hibridă de bază (23.750 Euro) cu o variantă de motorizare convențională, echipată similar (tot echipare de bază), diferența de preț este de 5.200 Euro.

Pentru comparație am luat versiunea de echipare Expression a lui Jogger, cu motorizare hibridă vs. motorizarea ECO-G 100, pe pe configurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...