Cât costă o porție de hamsii cu mămăliguță la malul mării, de 1 Mai

Mâncarea tradițională pentru mulți dintre românii care petrec sărbătoarea de 1 Mai pe litoral – hamsiile cu mămăliguță au ajuns să coste dublu, ba chiar triplu, față de anii trecuți, dacă vorbim de restaurante.

În anii trecuți, hamsiile cu mămăliguță erau unul dintre cele mai accesibile preparate de pe litoral, pentru buzunarul românului de rând. În acest an, o porție de hamsie a ajuns să coste nu mai puțin de 25 de lei la malul mării. Mai mult, restaurantele cer pentru 200 de grame de hamsii, cu usturoi, lămâie și mămăliguță la grătar un preț de 36 de lei, potrivit Antena3.ro.

De 1 mai, pe litoral sunt așteptați aproximativ 40.000 de turiști. Mamaia Nord și Vama Veche vor fi cele mai căutate stațiuni pentru distracție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...