Cât costă să dormi în casa regelui Charles din Transilvania

The New York Times a publicat un reportaj cu casa din Transilvania a regelui Charles cu câteva zile înainte de încoronarea de pe 6 mai. Regele Charles iubește România și, mai ales, Transilvania, pe care o vizitează destul de des. Iată cât te costă dacă vrei să dormi în patul monarhului din Transilvania!

The New York Times a publicat un reportaj cu casa din Transilvania a regelui Charles chiar înainte de încoronare. Pentru turiștii care doresc să doarmă în patul unui rege, camere pensiunii pot fi închiriate pentru 200 de dolari pe noapte.

Printre cele 56 de cabane, 12 case și șapte palate deținute de regele Charles se regăsește și o casă din Transilvania. Regele Charles deține pensiunea transilvăneană din 2008 și a venit adesea în vacanțe, timp de o săptămână, în luna mai.

Din cauza restricțiilor din pandemie, regele Charles a întrerupt obiceiul, însă anul trecut a venit în Valea Zălanului, „una dintre plăcerile lui vinovate” ale monarhului, după cum a scris The New York Times.

Când regele nu este în România, camerele pot fi închiriate, iar o noapte în casa din Valea Zălanului, deținută de regele Charles costă 200 de dolari.

„Nu există o recepție sau vreun hol de primire la pensiunea regelui – „un trio de clădiri rustice dintr-un sat vechi de 350 de ani din Valea Zălanului, în Transilvania. Înregistrarea cazării se face în sala de mese comună, unde o femeie, care este și bucătăreasa, îți înmânează o cheie veche.

Aceasta va deschide ușa uneia dintre cele șapte camere, toate mobilate parcă după ediția românească a revistei House Beautiful, ediția 1740. Singurele accente contemporane sunt ceainicele electrice, caloriferele și apa îmbuteliată”, relatează New York Times, citează antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...