Cât costă un brad de Crăciun în 2023?

A început marea goană după bradul de Crăciun. Foarte mulți români se întreabă ce tip de brad ar trebui să aleagă, dar și ce preț are acesta.

Pentru un brad natural, românii vor fi nevoiți să scoată din buzunar de la 50 până la 600 de lei pentru brazii mai mari. Pentru brazii în ghiveci, prețurile sunt mai mari. Aceștia costă între 140 de lei și 170 de lei.

Românii care vor să opteze pentru un brad artificial vor fi nevoiți să scoată din buzunar sume pornind de la 40 și 3.000 de lei.

Anul acesta, românii vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar și asta pentru că brazii s-au scumpit cu 10-15 lei. Pe măsură ce sărbătorile se apropie, s-ar putea ca prețurile să crească și mai mult.

”Dacă optăm pentru un brad în ghiveci trebuie să îl ferim de sursa de căldură, să îl udăm regulat. După ce a trecut Crăciunul ,putem să îl scoatem afară și să îl plantăm. Putem să îl scoatem afară la temperaturi de peste 10 grade Celsius și trebuie udat de două ori pe săptămână.

Dacă optăm pentru un brad tăiat, trebuie să îi cumpărăm un suport cu recipient pentru apă, iar apa trebuie schimbată o dată pe săptămână”, spun specialiștii.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole