Cât de adevărată este emisiunea Surviver și câți bani câștigă concurenții de la echipa Faimoșilor

Mulți se întreabă dacă emisiunea Surviver este realizată așa cum ni se arată la televizor și dacă într-adevăr concurenții locuiesc în condițiile date și mănâncă atât de puțin. Surse din interiorul echipei de producție ne-au dezvăluit adevărul despre emisiunea Surviver.

Show-ul de televiziune Surviver este produs de compania turcească Acun Medya. Compania mai produce și alte emisiuni celebre, ale căror formate le vinde apoi, la televiziune din lumea întreagă. Printre show-urile produse de turcii de la Acun Medya se numără Exatlon, Surviver, Masterchef, Go talent, Puterea dragostei sau Amor por Dinero.

 “Totul este real. Nu este nimic regizat în ceea ce privește condițiile de cazare și de masă. Concurenții chiar așa dorm, exact cum sunt filmați și apar la televizor, fie în cabană fie în casă. Nu este adevărat ceea ce se spune cum că noi doar îi filmăm cum dorm pe jos, iar apoi defapt sunt cazați la hotel”,  a declarat, pentru Puterea.ro, o sursă din cadrul echipei turcești de producție, care este alături de echipele de filmare pe platourile din Republica Dominicană, unde se filmează emisiunea.

Ce mâncare li se oferă concurenților de la Surviver

Referitor la mâncare, aceeași sursă ne-a spus că aici se trișează puțin. “Concurenții mănâncă exact ce se arată la televizor. Suplimentar, însă, față de ceea se vede, li se mai oferă, zilnic, unul-două shake-uri proteice. De asemenea, când le este foarte tare foame, li se mai dă câte o banană. Atât. Nimic în plus”, a completat sursa citată.

Cât câștigă concurenții de la Surviver

Am stat de vorbă și cu un fost concurent al emisiunii Surviver, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Sportiv foarte cunoscut de performanță, ne-a declarat, sub anonimat, că toți concurenții erau plătiți pe săptămână. “Salariile sunt în funcție de notorietatea concurentului. Din câte am vorbit cu colegii mei, la Faimoși se oferă între 3.000 și 15.000 de euro pe săptămână. Eu, de exemplu, am avut un contract de 6.000 de euro pe săptămână”, ne-a declarat fostul concurent de la Surviver.

L-am întrebat ce părere are despre condițiile de cazare și de masă, iar fostul concurent a spus că ei sunt pregătiți dinainte cu acestea. Știu exact la ce se înhamă. “Concurenții semnează un contract foarte stufos înainte. Știu exact la ce se bagă. Ideea e că sunt plătiți foarte bine și nu prea au ce comenta. La Surviver câștigi și bani mulți și foarte multă notorietate”, a punctat sursa citată.

 Emisiunea Surviver s-a mutat de la Kanal D la Pro TV

Emisiunea Surviver este lider de audiență în România și în toate țările în care se difuzează. Prima data a fost difuzată în țara noastră sub denumirea de Exatlon, la Kanal D.

Surviver a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal După doi ani, PRO TV a preluat formatul iar sezonul trei, Survivor România 2022, este difuzat începând din 16 ianuarie 2022.  Sezonul curent este prezentat de Daniel Pavel, iar marele premiu al concursului este în valoare de 100.000 de Euro. Prima ediție a sezonului 3 a fost urmărită de aproape 2,6 milioane de telespectatori din România, cea mai mare audiență din istoria show-ului. Formatul Survivor România este produs de Acun Medya Global în hub-ul de producție din regiunea La Romana în Republica Dominicană.

Cine sunt concurenții de la Faimoși la Surviver 2022

La Surviver sunt două echipe de concurenți: cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor. Din echipa Faimoșilor, la startul Surviver au făcut parte:  CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Cine sunt concurenții de la Războinici la Surviver 2022

Echipa Războinicilor a pornit startul Surviver 2022, cu următorii concurenți: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole