Ce salariu au angajații de la Kaufland, în 2022

Salariul mediu lunar brut, în 2022, la Kaufland, unul din principalii jucători de pe piața de retail din România, este de 6.400 lei brut, susțin reprezentanții comerciantului german care are circa 16.000 de angajați în toate magazinele din țară.

”Salariul mediu lunar la Kaufland era de 6.400 lei brut, la nivelul lunii mai. El crește în fiecare an în funcție de mai multe tipuri de factori, cum ar fi beneficiile pe care le acordăm angajaților, salarizarea în sine și alte avantaje. În general, în retail, salariile sunt la un nivel peste media națională”, susține Valer Hancaş, directorul de comunicare al Kaufland România şi Republica Moldova.

La departamentele de Vânzări și Logistică salariul mediu ajunge până la 7.600 lei brut, incluzând sporurile și tichetele de masă, după cum declara Hancaș recent.

Potrivit datelor INS, în mai 2022, salariul mediu brut în România a fost 6.358 lei, cu 85 lei (-1,3%) mai mic, raportat la luna aprilie 2022. Câştigul salarial mediu net a fost 3.928 lei, în scădere faţă de luna precedentă cu 39 lei (-1%).

Kaufland deschide, joi, cel de-al 1500-lea magazin din Europa al rețelei și unitatea cu numărul 20 din București. Acesta se află pe Bulevardul Basarabia din Capitală și are o suprafață totală de peste 5.000 m2, din care un spațiu de vânzare de aproximativ 3.400 m2.

La acest moment, rețeaua Kaufland în România include 158 de magazine, media de salariați fiind de circa 100 la nivelul fiecărei unități.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări și 148.000 de angajați.

Citește și Un mare retailer a angajat detectivi ca să îi prindă pe angajații care luau șpagă de la furnizorii de legume – fructe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...