Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat excepțională pentru cei care doresc să se distreze într-un cadru luxos, la marginea comunei Bolintin-Vale.

Invitații speciali din noaptea de Anul Nou vor fi Viorica și Ionița cu taraful Clejanilor, care vor susține un spectacol de senzație. De asemenea, artistul Alex Botea revine pentru al doilea an consecutiv, aducând muzică de petrecere explozivă, pentru o noapte memorabilă de Revelion.

Cu peste 24 de milioane de vizualizări pentru piesa „Vreau să sparg paharul”, Mălina Avasiloaie promite să facă furori la fiecare spectacol. DILAILA PROJECT and The Urban Jungle vor oferi un show plin de energie, în care participanții vor dansa până în zori pe cover-uri atât internaționale, cât și românești.

Very Sax Club va încânta publicul cu un show solo de saxofon și muzică pe ritmuri dance care vor face atmosfera să vibreze, la propriu. Africanul Inoukpetor va aduce un plus de exotism serii, cu un show de tarabană pe ritmuri amețitoare, promițând o seară cu adevărat epică.

800 de lei costă Revelionul la Bădălău

Gazda întregii seri va fi nimeni altul decât Mihai Mitoșeru, cunoscutul actor și om de televiziune, care va aduce mult umor și spectacol pentru noaptea dintre ani.

Biletele pentru acest eveniment exclusivist au fost disponibile la prețuri promoționale până pe 1 Decembrie, la suma de 750 de lei, iar după această dată, costă 800 de lei. Cei care doresc să petreacă Revelionul cu baronul Bădălău și familia sa, la Monato, sunt încurajați să își rezerve locurile la acest eveniment deosebit.

Ce șpăgi și ce sume învârtea baronașul de Giurgiu – Niculae Bădălău

Niculae Bădălău a fost trimis în judecată în decembrie 2022 de DNA, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă, într-un dosar în care este acuzat că i-a oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei, au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Niculae Bădălău, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul aceleiaşi instituţii, pentru trafic de influenţă şi dare de mită, în formă continuată, şi a unui reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru complicitate la dare de mită.

Surse judiciare au precizat că persoana trimisă în judecată alături de Nicolae Bădălău este Elena Matache, reprezentanta firmei implicată în acest caz.

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriu că, în zilele de 9 august şi 19 noiembrie 2022, Niculae Bădălău, în calitatea menţionată, i-ar fi pretins unui primar de comună să atribuie un anumit contract unei societăţi administrate de o rudă a inculpatului. Contractul viza „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă potabilă”, fiind estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA.

Citește și: Gabi Bădălău, proiecte de milioane de euro de la stat

„În schimbul acestui ‘serviciu’, inculpatul ar fi promis că va determina o persoană din conducerea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), asupra căreia a lăsat să se înţeleagă că are influenţă, să asigure finanţarea a două proiecte depuse la această instituţie de primăria respectivă”, arată anchetatorii.

În perioada 2021-2022, spune DNA, în contextul derulării unui contract pe care aceeaşi primărie îl avea încheiat cu aceeaşi societate comercială, privind „Înfiinţare reţea de alimentare cu apă…”, Niculae Bădălău, prin intermediul celeilalte persoane cercetate în prezenta cauză, i-ar fi oferit primarului mai multe sume de bani pentru ca, în schimb, acesta să efectueze în continuare plăţile către firma respectivă, chiar şi pentru lucrări neconforme.

„În acelaşi context, la data de 19 noiembrie 2022, Niculae Bădălău i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% (170.000 euro) din valoarea contractului menţionat mai sus, dar şi dintr-un viitor contract a cărui atribuire urmărea să o obţină pentru aceeaşi firmă, de la primăria respectivă. Ulterior, în data de 25 noiembrie 2022, prin intermediul aceluiaşi om de afaceri, inculpatul Niculae Bădălău i-ar fi remis edilului 35.000 lei, reprezentând o parte din suma de bani promisă în legătură cu contractul în derulare”, menţionează procurorii anticorupţie.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole