Cătălin Drulă acuză companiile din subordine de organigrame aglomerate, dar și-a angajat o armată de consilieri

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a trecut, în noul guvern, de la PNL la USR. Noul ministru, Cătălin Drulă, a evaluat situația și a descoperit că multe companii din subordine au organigrame foarte încărcate, precum cea la Metrorex, dar acest lucru nu l-a împiedicat să își angajeze o armată de consilieri.

Capital.ro a făcut o comparație între cabinetul ministrului anterior al Transporturilor, Lucian Bode, și cel al actualului ministru. Și a descoperit că în timp ce Lucian Bode avea un consilier personal și un secretar de stat, Cătălin Drulă are opt secretari de stat și șase consilieri personali.

În plus, fiecare dintre cei opt secretari de stat are cel puțin un consilier personal sau un director de cabinet. Mai mult, unul dintre secretarii de stat are un director de cabinet și nouă consilieri personali, depășindu-l inclusiv pe Cătălin Drulă.

În total, la vârful ministerului Transporturilor se găsesc 30 de consilieri personali aferenți ministrului și secretarilor de stat. Putem spune că e bine că nu au și consilierii personali posibilitatea de a-și lua la rândul lor consilieri, altfel organigrama ar fi fost și mai încărcată, după cum arată și documentele publicate de Capital.ro.

Situația este cel puțin ciudată pentru ministrul Cătălin Drulă, care în urmă cu câteva zile critica Metrorex pentru că are organigrama foarte încărcată, iar consilierii directorului câștigă mai mult decât cei de la minister, „Organigrama pare foarte împănate cu poziții foarte bine plătite față de piață. Doar un exemplu, consilierii directorului Metrorex câștigă dublu față de cât câștigă consilierii de ministru. Da, asta e situația. 9500 de lei în mână”, a spus ministrul Transporturilor, la Digi24, despre situația de la Metrorex.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...