Cătălin Drulă la ora bilanțului: doar realizări și succese, fără a menționa numirile în funcții din ultimele zile

Ministrul demisionar al Transporturilor și Infrastructurii și-a prezentat ți bilanțul mandatului în fața jurnaliștilor după ce a depus demisia la secretariatului Guvernului. Evident, Cătălin Drulă a vorbit doar despre „realizări și succese”. fără a menționa vreo decizie controversată, cum ar fi numirile făcute în ultimele zile.

Un exemplu de numire cel puțin ciudată este cea a lui Marin Griguță la conducerea Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR). Numirea a fost făcută ieri, 6 septembrie, când se știa că miniștrii USR Plus urmează să își dea demisia după ce a fost retras sprijinul politic pentru Florin Cîțu.

De ce a fost numit Marin Griguță la conducerea CNIR în ziua în care ministrul își făcea bagajele ca să elibereze biroul din Ministerul Transporturilor? De ce atâta grabă?

Cătălin Drulă se poate lăuda cu proiectele și lucrările anunțate cu surle și trâmbițe, dar să nu uităm că Florin Cîțu a menționat de mai multe ori la discuțiile despre rectificarea bugetară că Ministerul Transporturilor nu și-a folosit toți banii prinși în buget la începutul anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...