Cătălin Drulă s-a speriat de Rădoi?

Publicat: 05 apr. 2021, 12:03, de Alin Șerbănescu, în News , ? cititori
Cătălin Drulă s-a speriat de Rădoi?
Drula si Radoi (INQUAM_Photos_Octav_Ganea)

Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă pare că este la un pas să fie făcut șah mat de liderul sindicatelor de la metrou, Ion Rădoi.

Deși vineri, 2 aprilie, a fost data limită până la care spațiile comerciale de la metrou ar fi trebuit să fie eliberate, iată că astăzi, 5 aprilie, ele sunt tot acolo. Iar ministrul Drulă nu dă niciun semn că ar mai întreprinde vreo măsură pentru eliminarea lor.

Asta după ce oricum același Cătălin Drulă a pierdut partidă după partidă cu liderul USLM, Ion Rădoi. Ne aducem aminte, cum actualul ministru al transporturilor s-a repezit ca un leu feroce la glezna lui Ion Rădoi și l-a amenințat cu poliția, justiția, paza de coastă americană, războiul stelelor și furia divină.

Enervat de amenințări, Ion Rădoi a scos 100 de protestatari pe șine și a blocat o zi metroul, situație care se pare că l-a șocat pe Cătălin Drulă. Mai ales când a realizat câți bucureșteni au început să se gândească la el, din autobuzele, taxiurile și mașinile personale, blocate în trafic, în ziua respectivă.

Cu toate astea, ministrul transporturilor, dârz cum îl știm, nu s-a lăsat. Ca un adevărat bărbat, plin de curaj, l-a trimis la negocieri cu sindicatele de la metrou pe directorul general de la Metrorex, Ștefan Paraschiv. Iar în timp ce Paraschiv discuta cu sindicatele, Cătălin Drulă îl susținea în luptă cu declarații năpraznice la televizor și pe facebook.

Doar că schema asta fără fisură, a eșuat lamentabil, iar Ștefan Paraschiv a acceptat toate revendicările sindicatelor de la metrou.

Așa că după ce echipa de aur Drulă – Paraschiv a înfrânt de două ori, nu este de mirare că astăzi nu vedem nici o măsură de îndepărtare a spațiilor comerciale amplasate nelegal în incinta metroului.

Probabil că lovitura finală pe care o pregătește Cătălin Drulă este să îi dea lui Rădoi înapoi controlul și gestionarea tuturor spațiilor comerciale, amplasate legal sau nelegal, și eventual chiar o mărire salarială substanțială. Așa…pentru deranj.