Câți bani a câștigat Dan Negru în 25 de ani de televiziune. Are o avere impresionantă!

Deși are dintotdeauna renumele de „zgârcit”, Dan Negru a adunat o avere impresionantă în cei 25 de ani de televiziune. Preferă să spună despre el că este cumpătat și vizionar, nu zgârcit, însă aceste două calități l-au ajutat să facă mulți bani.

Dan Negru este unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune și a depășit multe recorduri de rating de-a lungul timpului. Deși este discret când vine vorba despre viața personală, nu se ferește să vorbească despre averea sa.

„Termenul „bogat’ are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță dacă un prezentator care de 25 de ani prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe’, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Pe lângă televiziune, Dan Negru a investit mult în piața imobiliară și a avut un motiv foarte bun pentru care a făcut asta. În 2009, prezentatorul se mândrea cu primul său bloc, construit în zona Mall Vitan.

„Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii, România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în breasla lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac(…) Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune.

Sunt mai degrabă cumpătat, dar termenul ăsta are înțelesuri diferite. Acum vreo 20 de ani am avut colegi care, cu banii câștigați, și-au cumpărat mașini la mâna a doua. Eu eram zgârcitul care și-a băgat banii în „cărămizi’. De atunci vorba… și nu am probleme cu asta, dimpotrivă’, a mai mărturisit Dan Negru.

La ce sumă se ridică averea lui Dan Negru

Potrivit apropiaților prezentatorului TV, acesta investește câte 150.000 euro în fiecare clădire pe care o construiește, apoi închiriază cu 25 euro/mp și își recuperează în timp suma investită, mai scrie sursa citată.  

Dan Negru câștigă peste 50.000 de euro din chiria clădirilor construite, în fiecare lună. Paralel, el și-a mutat afacerile imobiliare și în Timișoara, orașul său natal, de unde câștigă 20.000 euro pe lună. Totodată, prezentatorul de la Kanal D și-a construit o vilă impresionantă în București, în valoare de 400.000 de euro, pe care a reușit să o ridice din veniturile sale.

Ce moștenire lasă Dan Negru copiilor

„Ai mei au avut o viață mai complicată prin anii ’50. Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niște hârtii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niște terenuri în Banat, mai exact cărți funciare.

Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de România, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tată în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niște acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani”, a concluzionat Dan Negru. 

Poveste amuzantă cu Dan Negru și Liviu Vârciu

În urmă cu ceva timp, Dan Badea a fost invitatul lui Cătălin Oprișan în emisiunea AS.ro Live, unde a povestit o întâmplare în care actori principali sunt Dan Negru și Liviu Vârciu.

În urmă cu mai mulți ani, Dan Negru și Liviu Vârciu aveau mai multe concerte împreună. Primul prezenta concertele, iar Liviu Vârciu cânta.

”Apropo de bani şi de investit. Dan Negru şi Liviu Vârciu au avut vreo sută de concerte într-o vară. Dan Negru le prezenta şi Vârciu le cânta. Dan Negru, aşa cum îl ştim, a pus toţi banii la saltea, 100 de dolari parcă lua pe vremea aia…şi a pus 10.000 de dolari ‘pe dreapta’. Şi Vârciu lua de nu ştiu câte ori mai mult, deşi împărţea la 3, dar erau alţi bani că era formaţie în vogă.”, spune Dan Badea.

În acea vară, Dan Negru a găsit un teren în zona Unirii și l-a sunat pe Liviu Vârciu, sfătuindu-l să investească și el. La acel moment, cântărețul a refuzat pentru că își dorea să cumpere un BMW la mâna a doua.

S-au strâns nişte bani şi după vara aia a găsit Dan Negru un teren, la Unirii, 1.000 de metri pătraţi…10.000 de dolari. Omul mai avea nişte parcele, iar Dan l-a sunat pe prietenul Liviu: ‘Are omul de vânzare, eu zic să investeşti că nu îi dai pe toţi, dar măcar o parcelă de 10.000 de dolari’. Vârciu i-a spus: ‘Nu, că am găsit un BMW la mâna a doua şi vreau să-mi iau’.”, povestește Dan Badea.

”După nu ştiu câţi ani, 10 ani, domnul Dan Negru a vândut terenul cu 2 milioane şi l-a sunat pe Vârciu: ‘Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?’”, a povestit Dan Badea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...