Câți bani primește Cheluțu, câinele lui Dorian Popa

Dorian Popa, renumit vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român, a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața”, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Dorian Popa susține că face cel puțin 100.000 de euro lunar din social-media, însemnând că o simplă postare pe Instagram, de tip InstaStory, costă 1.500 de euro, iar o postare simplă, cu doar o poză, este 2.500 de euro.

În prezent, Dorian Popa are pe YouTube aproape 2 milioane de abonați, iar pe Instagram îl urmăresc 2,2 milioane de oameni.

Cât câștigă Cheluțu?

Noua vedetă din „casa Popa” și din majoritatea videoclipurilor lui Dorian este Cheluțu, unul dintre animalele sale de companie, pe care vedeta l-a adoptat în urmă cu aproximativ un an.

„Cheluțu se apropie de suma de 200 de mii de euro încasări, dar care sunt întinse pe un an de zile pentru că are mai multe contracte”, explică Dorian Popa.

Cheluțu este vedeta într-un videoclip postat de Dorian Popa, „Înoată Cheluțu”, melodie ce a ajuns pe locul 1 în trending în august 2020. Piesa celor doi are peste 20 mil. de vizualizări.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole