Catinca și Oana Roman, în scandal din cauza mamei lor, aflată la azil

Oana Roman a dezvăluit astăzi că sora ei, Catinca Roman, nu vrea să o viziteze pe mama lor, aflată la azil. Mioara Roman este tot mai bolnavă și se află de câțiva ani într-un centru pentru vârstnici, iar singura care are grijă de ea este Oana, conform acesteia din urmă.

Catinca Roman mărturisește că nu a mai mers să-și viziteze mama în ultima perioadă pentru că starea sa nu i-a permis. Aceasta a mai spus că moartea tatălui a afectat-o atât de tare, încât abia acum începe să își revină după tragicul eveniment.

”Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman.

Declarațiile Catincăi vin după ce, în mediul online, Oana Roman a scris recent că sora sa nu și-a mai vizitat mama de mai bine de jumătate de an.

”Azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama( pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...