Cazarea pentru trei nopți, la Cluj-Napoca, în perioada Untold, costă cât o mașină

Proprietarii de apartamente și hotelierii din Cluj-Napoca au mărit exagerat tarifele, imediat ce a fost anunțată perioada de desfășurare a celebrului festival de muzică, Untold. Astfel, trei nopți de cazare în Cluj costă chiar și 10.000 de euro, cam cât ați da pe o mașină Dacia Logan, nou-nouță, cu toate dotările.

Ediţia de anul viitor a festivalului Untold, cea cu numărul șapte, va avea loc la Cluj-Napoca între 4 şi 7 august, au anunţat, luni, organizatorii. Imediat după anunțul oficial, pe site-urile de rezervări, prețurile la cazare în Cluj-Napoca au explodat. Am căutat și noi și am constatat că, pentru trei nopți de cazare în Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august 2022, o persoană va trebui să plătească minimum o mie de lei pe noapte, cazare în apartamente situate departe de centrul orașului.

Am găsit Red Hotel Accom, un apartament de 70 metri pătrați,  în Complexul Viva City, lângă Iulius Mall. Pentru cazarea timp de trei nopți, va trebui să plătiți 48.457 lei, potrivit anunțului dat de proprietar pe site-ul de rezervări booking.com. În apartament se pot caza maximum patru adulți și doi copii și dispune de parcare subterană gratuită.

Mai departe de centru, găsim un alt apartament cu trei camere, care se închiriază cu 15.000 de lei pentru trei nopți pentru maximum patru persoane. Tot mai departe de centru, la 3,3 kilometri, am găsit și un apartament cu un dormitor, intitulat Voll, unde pentru trei nopți de cazare, două persoane ar trebui să plătească 24.480 de euro.

Niciun hotel din Cluj-Napoca nu mai este liber

În ciuda prețurilor foarte mari, aproape toate locurile de cazare au fost deja rezervate. Cazare se mai găsește doar la apartamente și pensiuni. Pe booking.com nu mai este disponibil niciun hotel în Cluj-Napoca. Am găsit, unul mai bun la preț, la aproximativ zece kilometri de Cluj-Napoca, lângă localitatea Baciu – Sun Garden&Spa Resort, un hotel de cinci stele, unde pentru trei nopți de cazare cu mic dejun, turiștii vor trebui să plătească 2.500 de lei pentru o cameră dublă.

Cazare mai accesibilă, la 20-30 de kilometri de Cluj-Napoca

Participanții la festival se cazează și în afara orașului. Cu cât ne îndepărtăm mai mult de municipiul Cluj-Napoca, scad și prețurile, dar nu foarte mult. Astfel, la Pensiunea Panoramic, situată la 25 de kilometri de Cluj-Napoca, pentru o cameră dublă de cazare, timp de trei nopți, turiștii vor trebui să plătească 6.571 de lei. La Cheile Turului, însă, la 18 kilometri de Cluj-Napoca, am găsit cazare cu 450 lei pentru trei nopți de cazare.

Untold așteaptă sute de mii de fani

„Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august. Timp de patru zile și patru nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai. Organizatorii festivalului Untold au început deja pregătirile pentru cel de-al șaptelea capitol care aduce povești și personaje noi din universul magic”, au transmis organizatorii festivalului.

1 COMENTARIU

  1. La începutul acestei luni, Coreea de Sud a început să relaxeze restricțiile legate de COVID – lăsând barurile, restaurantele și cafenelele să rămână deschise mai mult timp, permițând grupurilor private de până la 12 persoane să se adune afară și permițând fanilor să participe la evenimente sportive profesionale. Guvernul din Coreea de Sud a început să vaccineze copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani și să ofere vaccinuri de rapel cetățenilor în vârstă și lucrătorilor din domeniul sănătății. Țara a raportat miercuri 3.187 de cazuri noi de COVID, al doilea cel mai mare total zilnic de la începutul pandemiei. Oficialii au mai raportat că 522 de pacienți cu COVID sunt internați în spital cu simptome moderate până la severe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...