Cazul Gabby Petito: Trupul găsit aparține tinerei, aceasta fiind ucisă

Cazul Gabby Petito a fost unul dintre cele mai mediatizate în ultima perioadă. Din nefericire, trupul găsit duminică în Parcul Național Grand Teton din statul american Wyoming îi aparține acesteia, potrivit BBC.

Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, vizita Parcul Național Teton alături de logodnicul ei, Brian Laundrie, în vârstă de 23 de ani.

FBI-ul a confirmat informația, iar un medic legist a stabilit că moartea ei a fost omucidere, însă nu a explicat cum a murit. Alte informații despre examinarea post-mortem nu au fost făcute publice.

Poliția îl caută în prezent pe Laundrie, care a dispărut săptămâna trecută. El nu a fost pus sub acuzare, însă este considerată „persoană de interes în acest caz”.

Medicul legist al comitatului Teton, doctorul Brent Blue, a confirmat că rămăsițele umane găsite îi aparțin lui Gabrielle Venora Petito. Potrivit primelor concluzii ale medicului, cauza morții este omucidere”, a anunțat pe Twitter biroul FBI din Denver.

Gabby Petito și Brian Laundrie porniseră în luna iulie într-o excursie prin țară, însă pe 1 septembrie tânărul s-a întors la locuința lor din Florida, la volanul mașinii tinerei, dar fără ea. El nu a luat legătură cu poliția sau familia lui Gabby Petito după ce s-a întors. În data de 10 septembrie, familia tinerei a dat-o dispărută.

Ulterior s-a aflat că la începutul lunii august poliția din orașul Moab a fost chemată să intervină pentru un caz de dispută domestică. Filmarea realizată de polițiști îi prezintă pe cei doi pe marginea drumului, în mașina lui. Gabby Petito le-a spus atunci polițiștilor că s-au certat și că fac asta tot mai des, dar nu au fost depuse plângeri și poliția nu a pus pe nimeni sub acuzare. Ce s-a întâmplat mai departe este neclar.

Familia lui Brian Laundrie a anunțat în weekend că tânărul a dispărut. Potrivit lor, el a plecat într-o excursie pe 14 septembrie și nu s-a mai întors. Autoritățile din Florida au început căutarea lui într-o rezervație naturală care se întinde pe mii de hectare în apropierea orașului său natal.

Poliția folosește câini, drone și vehicule speciale însă terenul mlăștinos este foarte dificil și căutarea avansează greu. Totodată, polițiștii verifică sute de informații primite de la cetățeni legate de localizarea lui Brian Laundrie.

Potrivit Associated Press, hashtagul #GabbyPetito a fost vizualizat de peste 650 de milioane de ori doar pe rețeaua de socializare TikTok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...